KOM  BIJ  ONS  WERKEN

WORD JIJ ONZE NIEUWE FRIETHELD OF HELDIN?

Kom jij op één van onze mooie foodtrucks werken? Wij zijn op zoek naar leuke, zelfstandige, lieve, eigenzinnige, hardwerkende, betrouwbare frietliefhebbers! Heb je zin om met ons mee te knallen op festivals en feestjes? Ben je vaak beschikbaar in de weekenden? Kom dan ons team versterken als foodtruck medewerker junior of senior!

WE ZOEKEN:
Enthousiaste medewerkers: Ben je flexibel, klantgericht en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Je hebt geen ervaring nodig, want we leiden je graag op.

Ervaren rotten: Ben je een doorgewinterde frietbakker (of ander soort bakker) met leidinggevende capaciteiten? In bezit van rijbewijs B? Kun je zelfstandig een foodtruck runnen, de trailer naar locatie rijden en een team aansturen? Dan zijn we op zoek naar jou!

WE BIEDEN:
- Een leuke en dynamische werkomgeving: Geen dag is hetzelfde in de foodtruckwereld. Je ontmoet de leukste mensen op de fijnste feestjes en festivals.
- Een gezellig team: We zijn een hechte club mensen die met veel plezier samenwerken.

Bel/mail/rooksignaal ons als je meer info wil en wie weet ben jij binnenkort de nieuwste aanwinst van team Buitenbintje!

06 29 24 66 49 / info@buitenbintje.nl

medewerker-foodtruck-tekent-op-krijtbord
FOODTRUCK-MEDEWERKERS-GEZOCHT

VOLG ONS OP DE SOCIALS  >>>>>>