BUITENBINTJE  BAKT  EEN  HEERLIJK  EN  BEWUST  FRIETJE

(H)EERLIJKE VERS GESNEDEN AMBACHTELIJKE FRIET

Voor de friet gebruiken wij de beste Bintjes Bonken. Omdat de Binten niet het gehele seizoen geschikt zijn om te frituren, bakken wij een deel van het seizoen onze frieten van het mooie ras Frieslanders.  de Frieslander Bonken zijn zeer geschikt om in de schil te frituren. Zo kiezen we voor kwaliteit en dus voor de beste aardappel van het moment.

Door het team van Buitenbintje wordt de aardappel vers op de foodtruck gesneden en met de schil gefrituurd. Voor het frituren gebruiken wij een zelf samengestelde menging van zuivere plantaardige oliën. Deze samenstelling is mooi in balans waardoor de frietjes heerlijk krokant zijn en de natuurlijke smaak van de aardappel behouden blijven. 

VERASSE NDE  SAUZEN

WIJ HOUDEN ER VAN OM TE VERASSEN MET SAUZEN

Onze Vegan Mayo is diertjes vriendelijk, glutenvrij en niet te onderscheiden van gewone mayo. En hij is er weer! Terugvanweggeweest (ja is heus wel een woord) de Appelmoes, lekker in combinatie met mayo bij de friet! We hebben de American classic ketchup, Truffelmayo, Curry en Sambal to spice things up! Naast deze lekkere en originele sauzen hebben wij een 10 jaar gerijpte Malt Vinegar om ons lekker frietje bijzonder te maken. 

Proef eens onze heerlijke  >Go Crazy<  Frietje Mayo, Sambal en Malt Vinegar.

HEERLIJKE  VEGA(N)   SNACKS

WIJ BAKKEN DE LEKKERSTE VEGA(N) SNACKS

Wij hebben heerlijke Oesterzwam kroketjes (vega), Broodje Ambachtelijke Kroket (vega), Jackfruit bitterballen (vegan) en ambachtelijke handgerolde Vietnamese loempia's (vega).

Andere vegetarische of vegan snacks zijn ook mogelijk. Wij kunnen jullie hierin eventueel adviseren.

>EIGENZINNIGENTHOUSIASTROBUUSTAMBACHTELIJKHEERLIJKBEWUSTVERRASSENDLEKKEREFRIET>>>>>>>>>